map koeriersbedrijf zwolle

AA Logistics

AA Logistics Zwolle, bij de meeste mensen bekend als AA Koeriersbedrijf Zwolle, is een vervoersbedrijf opgericht in 2011. Wij hebben ruime kennis en ervaring met het plannen en uitvoeren van allerlei soorten verzendingen. Wij denken met u mee, hanteren korte communicatielijnen en hebben een flexibele instelling.

Waarom kiest u voor een koeriersbedrijf Zwolle?

U kunt uiteenlopende redenen hebben voor het inschakelen van een koeriersdienst. U kiest voor een koerier als u een pakketje of spullen met spoed wil laten bezorgen. Bij AA Koerier Zwolle bent u ervan verzekerd dat uw zending zo snel mogelijk wordt geleverd op de gewenste eindbestemming.

  • Uw pakket of spullen worden van A naar B gebracht zonder tussenstops en zonder dat er tegelijkertijd met hetzelfde vervoersmiddel een ander pakketje wordt gebracht.
  • Bovendien kunt u ook bij ons terecht als een pakket zending heeft dat met zorg moet worden behandeld.

Goede communicatie

De communicatie vindt plaats op basis van gelijkheid en eerlijkheid. Wij informeren u zo snel mogelijk over de status van een transport. Hetzij digitaal, hetzij via persoonlijk telefonisch contact. Wanneer u een partnership aangaat met AA Koerier Zwolle kunt u er zeker van zijn dat uw goederen netjes, schoon en met oog voor detail worden vervoerd of opgeslagen. Ons doel is AA Koerier Zwolle verder te ontwikkelen en dit doen wij door middel van verstandig ondernemerschap en in te spelen op de wensen van de klant.

Wagenpark

AA Koerier Zwolle heeft een breed inzetbaar netwerk van koeriers met een groot wagenpark voor al uw transport. Wij beschikken over een wagenpark dat bestaat uit 20 eenheden, die voorzien zijn van een volgsysteem. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij voor u diverse soorten formaten verzendingen uitvoeren. Wij vervoeren hiermee alles van een envelop tot X kilo. De mogelijkheden die de magazijnen en de multifunctionele voertuigen bieden zorgen ervoor dat klanten van AA Koerier Zwolle tevreden zijn en blijven.

Professionele chauffeurs

Professionele chauffeurs zijn het meest kostbare bezit van AA Koerier Zwolle. De ervaring van de planners, de kennis, de kunde, de ervarenheid van onze loods medewerkers en technici zorgen ervoor dat de organisatie altijd optimaal presteert. Daarnaast zijn de goede contacten van de afdeling sales van groot belang. Klanten worden bediend met kwaliteit en dat betaalt zich uit in een hoog serviceniveau en goede resultaten. Werken bij AA Logistics Zwolle? Neem dan contact met ons op en solliciteer voor een van de vacatures.

Uiteraard is AA Koerier Zwolle NIWO gecertificeerd en al onze chauffeurs beschikken over een VOG.